-KONSİAD’tan Konya Tanıtım Günleri

0
1520
     KONSİAD Genel Başkanı Kemal ÇELİK yaptığı basın toplantısında şu açıklamalara yer verdi:  "2009 yılında kurulan ve bu sene 10. Yılını dolduran Konyalı Sanayici ve İş adamları Derneğimiz çok şükür 4 şubesi 2 yurt dışı temsilciliği olan değil sadece İstanbul, Türkiye’nin en geniş ve faal hemşehri derneği olma özelliğine kavuşmuştur. Faaliyetlerimizde Konya’mızı temsil etmenin haklı gururunu hemşehrilerimizden aldığımız güç ile taşıyoruz. Bu kapsamda İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 5.’sini düzenleyeceğimiz Konya Tanıtım Günleri etkinliğimiz 12 – 15 Aralık 2019 tarihinde İstanbul ve çevre illerde yaşayan Konyalı ve İstanbullu hemşehrilerimizi Konya’mızın tarihi, kültürü ve yöresel ürünleriyle dolu dolu bir organizasyonda buluşturacağız.
Kurumsal alanda Konya Valiliğimiz, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimiz, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve kurumsal firmalarımız yer alacaktır.
Yöresel alanda Konya’mıza özgü ürünlerimiz yer alacaktır.
Hazır gıda alanımızda ise Konya’mızın sevilen mutfağı yer alacaktır.
Buradaki amacımız İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik duygusunu arttırıp STK’larla birlikte Konya kültürünü tanıtım ve temsil edeceğiz. Daha öncede bildirdiğimiz üzere buradan gelecek geliri Konya Sporumuza bağış olarak aktaracağız."

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz