-Başkan Akta, Deri ve Kelle Bağış Kampanyasını Duyurdu

0
1011

Konya Ülkü Ocakları Kurban Kelle ve Derisi Bağışlarınızı Bekliyor
Konya Ülkü Ocakları tarafından yaklaşan kurban bayramı öncesi kurban derisi ve Kellesi toplama kampanyasıyla ilgili açıklamada bulunan Konya Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Kasım Akta, bu yıl kesilen kurbanların Kelle ve derilerinin Konya Ülkü Ocaklarına bağışlanması çağrısında bulundu.
Ülkücü Harekette yardımlaşmayı ve dayanışmayı kuvvetlendirmek için bu bayram Türkiye genelinde kurban derilerimizi Ülkü Ocakları’na Bağışlıyoruz! Kampanyasının başlatıldığını ifade eden Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta“Bütün vatandaşlarımızın bu yılki kurban kelle ve derilerini ocağımıza bağışlamalarını bekliyoruz. Derilerini bizlere ulaştırmak isteyen vatandaşlarımıza görevli arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. Bizde bu emanetlerinizi ocağımızda gençlerimizin eğitimi amacıyla kullanacağız. Ocağa giden genç madde bağımlısı olmaz, hırsız olmaz, arsız olmaz, vatan haini olmaz, Alparslan, Fatih, Atatürk, Başbuğ olur. Adam olur. Şimdiden katkı sunacak olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ” dedi.
Kurban derileri ile kurban kellesini bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın emanetleri görevli personel tarafından Konya Ülkü Ocakları binamız önünde teslim alınacaktır. Toplanan Kelle ve Derilerden elde edilecek olan gelir ise Konya Ülkü Ocakları ve bu vatan için ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitimleri için kullanılacaktır.
Kurban Bayramında Kurbanlarının kelle ve derilerini ülkü ocaklarına bağışlayacak olan tüm vatandaşlarımıza şimdiden Konya Ülkü Ocakları adına teşekkür ediyorum Konya Ülkü Ocakları olarak şimdiden Türk-İslam Âleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz