-CHP’nin Bir Yalanı Daha Ortaya Çıktı

0
858

      Hürriyet yazarı Ahmet Hakan,  köşesinde CHP’nin bir toplantısında ekonomik zorluklar çektiğini anlatan bir kadının viski içerken çıkan fotoğrafları nedeniyle bir yazı kaleme aldı.   
Ahmet Hakan’ın bu yazısından rahatsız olan yeniçağ gazetesi köşe yazarı Orhan Uğuroğlu’ndan ilginç bir tepki geldi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “FİTNEÇAĞ” olarak adlandırdığı “Yeniçağ” gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Ahmet Hakan ile içtikleri viskiden bahsetmesi traji komik bir duruma düşmesine neden oldu.
      CHP’nin yalanının ortaya çıkmasından rahatsız olan Uğuroğlu, Ahmet Hakan ile beraber viski içmelerini açıklaması aklınca CHP’nin yaptığı düzmece haberi bertaraf ettiğini sandı.
Yazar Uğuroğlu; “Ah Ahmet Hakan ah… Önce kendine bakacak, sonra yazacaksın… RTÜK toplantısı günü Bilkent Otel barında seninle viski yudumlayarak ettiğimiz sohbet ne güzeldi değil mi?” ifadeleri dikkat çekti.
Gazetenin haberi üzerine görüş bildiren siyasi gözlemciler, “Orhan Uğuroğlu, Ahmet Hakan ile viski içince CHP’nin halkı kandırma çabasını eleştiremez mi demek isteniyor.” Şeklinde görüş bildirdiler.
AHMET HAKAN NEYİ ELEŞTİRMİŞTİ.
CHP’nin bir toplantısında kürsüye çıkan Yıldız isimli bir kadın,
“- Açım, torunuma süt alamıyorum.
– Bir dilim ekmeğe muhtacım.
– Battaniyeye sarılarak yatıyorum.
– Gitsin artık bu Tayyip Erdoğan.” sözleri ile ajitasyon yaptığını, aslında zevk sefa içinde yaşadığını, “Rakı sofraları, viskiler falan…” gibi paylaşım yaptığını yazmıştı.
    Ahmet Hakan’ın ; “CHP yönetiminin beceriksizliği” denilen şeyin zirvesidir bu.
Hakiki bir fukarayı bulup konuşturmaktan aciz bir parti yönetiminden kime ne hayır gelecek, bilmiyorum.” Yazısına çok içerlemiş olacaklar ki, gazeteden ilginç bir savunma geldi.
Gazete çok önemli bir cevapmış gibi;
“Orhan Uğuroğlu barda Ahmet Hakan’la gizli anısını açıkladı. Ahmet Hakan viskiyi fondip yapmış. Ooo yarasın Ahmet Hakan” Şeklinde haber yapması şaşkınlık yarattı.
Hatırlanacağı gibi CHP genel Başkanı Parti grup toplantısında, hayvanlara yiyecek toplayan bir kadını, “Vatandaş çöpten yiyecek topluyor diye” resmini göstermiş, haberin asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.
Bu haberle, CHP baltayı tekrar taşa vurmuş, Orhan Uğuroğlu rahatsız olmuş, beraber içtikleri viskiyi açıklaması ile aklınca Ahmet Hakan’ın haberini etkisizleştirmek istemiş.
      İŞTE, CHP’Yİ VE DESTEKÇİSİ YENİÇAĞ GAZETESİ YAZARI ORHAN UĞUROĞLU’NU RAHATSIZ EDEN HABERİN KUPÜRÜ:

 

İŞTE YENİÇAĞ’IN HABERİ;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz