-İmamoğlu’nun HDP Sevdası, Ortakların Arasını Açtı

0
804

  İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Millet ittifakını oluşturan partilerden HDP’nin eş başkanı Pervin Buldan ve iyi partisi genel başkanı Meral Akşener’in kadınlar gününü aynı mesajla kutlaması ortakların arasını açtı.
Ortaklıklarını ve ittifak birlikteliklerini açıklanmasından rahatsız olan iyi partisi mensupları İmamoğlu’na adeta ateş püskürdü.
Millet ittifakının kayıtsız şartsız destekçisi YENİÇAĞ gazetesinde çıkan haberler, ortaklar arasındaki restleşmeyi gözler önüne serdi.
MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli’nin “FİTNEÇAĞ” olarak nitelendirdiği, “YENİÇAĞ” gazetesinde ki haberlerdeki hakaretler dikkat çekti.
İyipartsi İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ gazetesi sahibi Ahmet Çelik konu ile ilgili, İmamoğlu’na seslenerek, “Unutmayın ki; siz HDP’nin değil, Millet İttifakının belediye başkanısınız. Bakış açınız bu ise sizinle yolumuzu ayırırız.” Şeklinde tehditkar açıklaması bardağı taşıracak gibi görünüyor.
Anlaşılıyor ki, CHP’nin, bölücü hain örgütün siyasi uzantısı HDP’ye olan sevdası, Millet ittifakını parçalanmasına neden olacağa benziyor.
İşte Yeniçağ gazetesinde iyi partisi, İmamoğlu sürtüşmesine ait çıkan haberler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz