– Konyaspor’dan Önemli Galibiyet

0
2076

1-0 kazanılan Fenerbahçe maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncularımızın 9 kişi tamamladığı maçta gösterdikleri üstün gayretle anlamlı ve son derece önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.
Alt sıralarda bulunan diğer takımların kazanmasıyla Fenerbahçe maçının kendileri için daha büyük bir öneme sahip olduğunu ifade eden Korkmaz, “Hafta boyunca iyi hazırlandık. Kazanmak ve bir nebze de olsa rahatlamak istiyorduk. Maça iyi başladık. 11’e 11 devam eden bölümde Fenerbahçe’ye pozisyon vermedik ve ilk yarıyı bulduğumuz golle 1-0 önde tamamladık. İkinci yarıda pozisyonlarımız vardı. Ama peş peşe gelen kırmızı kartlar sonrasında 9 kişi kalınca tabiki de skoru korumak adına geriye çekildik. Oyuncularım inanılmaz bir mücadele örneği sergilediler. Çok önemli bir galibiyet aldık. 9 kişi ile tamamlamamız ve verilen olağanüstü mücadele bu galibiyeti daha da anlamlı hale getirdi. Bugün önlemler nedeniyle taraftarlarımızdan mahrumduk. Ama hafta içerisinde hem başkanımızın ve yöneticilerimizin bizimle birlikte olmaları ve inançlarını göstermeleri, daha sonra şehrin belediye başkanlarının ziyareti ve destekleri inanılmaz bir motivasyon oldu. Taraftarlarımız burada değildi ama onların manevi desteklerini tüm maç boyunca hissettik. Konya ve Konyaspor camiasının büyüklüğüne yakışır bir galibiyet aldık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Maçta yaşanan kırmızı kartlar ve verilmeyen golümüz ile ilgili de değerlendirmede bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Çıkan kırmızı kartlar var. Ömer Ali’nin pozisyonunda belki verilebilir ama Nejc Skubic’in kartlarına bakılsın. Ardından Ömer Ali Şahiner’in attığı gol çizgiyi geçmesine rağmen verilmedi. Orta hakem hata yapabilir. Ama VAR’daki hakemler hata yapamaz. Yorumcu iken de de Teknik Direktörken de bunları söyledim. VAR hakemlerinin hata lüksü yok. Biz de niye gol çizgisi teknolojisi yok. Bu maç final maçı veya şampiyonluk maçı olsaydı ve sonucu etkileseydi ne olacaktı” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz