-Konya Cumhuriyet Başsavcısı’ndan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

0
1479

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek, Konya basınının çalışmaları hakkında bilgi aldı
Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri ile uzun süre sohbet etti. Solmaz, Sefa Özdemir’den Cemiyet ve Konya basınının çalışmaları hakkında bilgi alan ve Konya basının önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Solmaz, “Konya gazete ve televizyonları, şehrimiz için önemli bir yere sahip. Özellikle Konya basını içerisinde birbirine bağlı. Birbirine sahip çıkan bir gazetecilik anlayışı var” dedi.
Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ise konuşmasında Konya basınının sorunları hakkında bilgi verirken, “Yerel basın özellikle son günlerde en sıkıntılı günlerini yaşıyor. Bizler gazete sahibi arkadaşlarımızın ve çalışan meslektaşlarımızın sorunlarının çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Yerel basının maddi yönden daha rahat bir ortama kavuşması için mutlaka resmi ilanlar ile desteklenmeli” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz